[LOVRAN] Ekskluzivan smještaj u Remisens Hotelu Excelsior 4* uz 2 polupansiona, korištenje saune i unutarnjeg bazena, 1 x klasična antistres masaža i paket dobrodošlice, za 2 osobe i samo 1442kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Remisens Hotel Excelsior 4* u Lovranu smješten je na samom moru Opatijske rivijere i predstavlja idealno mjesto za obiteljski odmor u okruženju prekrasnog parka. U ovom su hotelu boravile mnoge poznate osobe, između ostalih glumci Jane Seymour, Omar Sharif i Pierce Brosnan.

Ovaj hotel s četiri zvjezdice nudi prostrane sobe i sadržaje za odmor ispunjen opuštanjem i zabavom. Uživajte u spa centru opremljenom sobama za masažu. Provedite dan na jednom od bazena ili na plaži. 



Blizina obalnog šetališta Lungomare i organizirani programi animacije garancija su da ćete uvijek naći nešto po svom ukusu u Remisens Hotelu Excelsior na Opatijskoj rivijeri.


Hotel nudi razne sadržaje i usluge namijenjene obiteljima: dva vanjska bazena, od kojih je jedan dječji, unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, zabava i animacija za odrasle i djecu. U blizini je i plaža, kao stvorena za obiteljsko uživanje na suncu.


Besplatan najam bicikala i opreme (prema raspoloživosti)!