[OPATIJA] 3 dana/2 noćenja s buffet polupansionom, u Smart Selection hotelu Imperial 3*, piće uz večeru (šankomat), 1 x kava i kolač, 1 x košarica voća sve za 2 osobe za 896 kuna!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ispunite svakodnevnicu životopisnim bojama i aromatičnim mirisima te doživite odmor za pamćenje! Smart Selection Hotel Imperial – Opatija: osjetite dah prošlosti boraveći u drugom najstarijem hotelu na Jadranu!

Smart Selection Hotel Imperial (3*) u Opatiji utjelovljuje prošlost grada kao turističke destinacije. Ovaj povijesni objekt izgrađen je 1885. i originalno je bio nazvan po belgijskoj princezi i austrijskog prijestolonasljednici Štefaniji. Kao drugi hotel na Jadranu, Imperial je izgrađen u secesijskom stilu, a njegova prekrasna arhitektura izdržala je test vremena.

Hotel danas ima 127 soba s visokim stropovima i stilskim namještajem. S prostorijama za sastanke i bankete, te jedinstvenom Zlatnom dvoranom, Smart Selection Hotel Imperial udovoljit će svim vašim poslovnim i osobnim potrebama, uključujući proslave vjenčanja. Povijesni hotel Imperial nalazi se na glavnoj gradskoj ulici Opatije, na samo nekoliko koraka od glavne gradske plaže na Slatini.

Poznati opatijski gosti kao što su austrijski car Franjo Josip I. i književnik James Joyce uživali su u najvećem luksuzu toga doba koji je uključivao ljekovite kupke, zdravstvene tretmane i veliki akvarij. Ne propustite posjetiti prekrasno uređenu, prostranu Zlatnu dvoranu, u kojoj ćete najbolje osjetiti dah prošlosti ovog hotela.