Anticelulitni paket u ZADRU! Tretman anticelulitne masaže i tretman aparaturne limfne drenaže u Kozmetičkom salonu ZARA za samo 149 kuna!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pripremite se za ljeto! Iskoristite tretmane uz odličan popust i po još boljoj cijeni koje Vam na Crno Jaje donosi Kozmetički salon Zara iz Zadra!

Kozmetički salon Zara - anticelulitni paket za samo 149 kn!

Ponuda uključuje : 
1x anticelulitnu masažu u trajanju 30 min.
1x aparaturnu limfnu drenažu u trajanju 45 min.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna je rezervacija termina 2 dana unaprijed na br. tel. : 023 313 385 ili 098 199 4016, uz KOD i ID kupona po primitku.

RUČNA ANTICELULITNA MASAŽA najbolje se i najdugoročnije rješava tvrdokorni celulit. Kozmetičarka će rukom odrediti na kojim područjima je stanje najkritičnije te će vaše tijelo uz pomoć kvalitetnih proizvoda koji dodatno potiču cirkulaciju i razgradnju masti riješiti toksina, nakupljene vode i masnih naslaga. Koža će već nakon prvog tretmana izgledati zategnutija i zdravija.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa - bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica, tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela. 

Limfa prolazi kroz mnoge limfne žlijezde koje su veličine od 3 do 6 centimetara, a njihov je zadatak da kružeći cijelim tijelom, pročišćavaju limfu od bakterija.