[ZADAR] Želite prkositi gravitaciji, nadjačati sami sebe, savladati plesne figure na šipci za koje ste mislili da su neizvedive? Pozivamo Vas na ples na šipci u plesnom centru Vertikala za 149 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Poboljšajte snagu, fleksibilnost, koordinaciju i izdržljivost, te potaknite svoju kreativnost uz Plesni centar Vertikala iz Zadra! Ponuda vrijedi samo za nove članove, žene i muškarce, od 18 godina na dalje!

Što je Pole dance? Oblik tjelovježbe/plesa/fitnessa u kojem se kombiniraju elementi plesa i gimnastike, a izvodi se na vertikalnoj šipci. Poboljšajte snagu, fleksibilnost, koordinaciju i izdržljivost, te potaknite svoju kreativnost.

ODMAH nakon kupovine, potrebno je kontaktirati Vertikalu na br.tel. 091 984 8049, kako biste se prijavili na trening i dobili sve potrebne informacije, uz KOD i ID kupona po primitku.

Satove vodi profesorica kineziologije, trenerica gimnastike GK Salto Zadar, te višestruka prvakinja na sportskim i umjetničkim natjecanjima u plesu na šipki! Slogan: "IF IT DOESNT CHALLENGE YOU IT WONT CHANGE YOU"