[ZAGREB] Detoksikacijski paket od 15 tretmana + program prehrane u novootvorenom AMG kozmetičkom salonu za samo 490 kuna! Budite fit!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bliži se ljeto i svatko od nas želi izgledati savršeno na plaži. Problem Vam stvara celulit, nakupljanje vode, oslabljen tonus kože, dehidriranost, višak kilograma ili višak kože nakon gubitka kilograma….?

Kako bi započeli sami anticelulitni program tijelo je potrebno pripremiti na promjene i na intenzivan rad. Kako bi to postigli potrebno ga je prvo izolirati od toksina i ostalih štetnih tvari koje se tijekom cijele godine, a intenzivno zimi nakupljaju u našem tijelu. Uz rad stručnog osoblja i njihovo savjetovanje pokrenite promjene u svom životu i učinite dobro za svoj izgled i zdravlje. 

PROGRAM PREHRANE - Personalizirani program prehrane napisan od strane osobnog trenera - https://www.facebook.com/stjepannaglicosobnitrener/

ANTICELULITNA masaža je dio posebne tehnike vezivno - refleksne masaže koja se koristi za rješavanje problema celulita. Masažni pokreti vrlo su specifični i jako se razlikuju od klasičnih.
Obrađuju se sve zone nogu (prednja i stražnja strana natkoljenice, unutarnja i vanjska strana bedra, potkoljenice, te stražnjica). Ovom masažom djelujemo dubinski na masno i na vezivno tkivo, što se u klasičnoj masaži ne događa.
Masirati se može onoliko čvrsto koliko to dozvoljava tkivo klijenta. Ukoliko je ono jako osjetljivo i ako neki pokreti izazivaju jaki bol, to je znak da će ostati modrice.     U tom slučaju ne radi se takva čvrsta masaža, već se kreće s puno blažim oblikom masaže, sve dok se tkivo klijenta ne prilagodi na taj specifični način masiranja

BODY FORMER je elektroterapijski tretman koji putem niskofrekventnih struja djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru. Mišićne kontrakcije potiču se putem elektroda koje se postavljaju na ciljane (problematične) dijelove tijela s nakupinama masnog tkiva i celulita.
Elektrostimulacija pomaže mršavljenju te mišićima vraća tonus i čvrstoću. Ima blagotvorne učinke kakve ima i tjelesna aktivnost, ali bez tjelesnog napora. Mišiće upošljava aparat koji putem električnih impulsa izaziva ritmične kontrakcije.

TERMODEKA
1) Pruža detoksifikaciju i sprječava nakupljanje masnoća u tijelu!
2) Ubrzava lipolizu, znojenje te njihovo izlučivanje!
3) Aktivira tijelo i njegove funkcije. Radi na principu pražnjenja odloženog otpada u tijelu, kao što su teški metali, otrovi te aktivira hormone i vrenje!
4) Ubrzava metabolizam, te istovremeno eliminira umor i poboljšava apsorpciju hrane!
5) Balansira autonomni živčani sustav, poboljšava mišićnu masu, mliječnu kiselinu i rad jetre, te utječe na poboljšanje raspoloženja!
6) Poboljšava imunološki sustav te sprječava nastanak raka!
7) Uklanja bol i upale!
8) Oporavlja organizacijske funkcije tijela!