Iskoristite predivno vrijeme i pobjegnite na more! 3 dana/ 2 noćenja s doručkom za dvoje u prekrasnoj sobi sa jacuzzijem u Villi Istriani u Umagu, boca pjenušca, parking, WI-FI, za samo 999kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 3 godine borave besplatno! Udaljenost od trgovine i restorana samo 20 metara, a od mora 2 km! Kupon možete iskoristiti isključivo u terminu od 14.04.- 25.05.'17.!

Villa Istriana B & B ****- predivna soba sa jacuzzijem u  Umagu - 3 dana /2 noćenja za dvoje s doručkom i boca pjenušca za samo 999 kn !



Ponuda uključuje: 3 dana/ 2 noćenja s doručkom za dvoje u prekrasnoj sobi sa jacuzzijem, boca pjenušca,  boravišna pristojba uključena u cijenu, parking i wi-fi gratis, klima uređaja, posteljinu, ogrtače, ručnike i kozmetiku. 


Smještaj s uslugom doručka Villa Istriana nalazi se među zelenilom u mirnom naselju Murine, na približno 2,2 km od središta Umaga. U okviru objekta dostupan je besplatni WiFi. Do najbliže plaže ima 2,5 km. ATP stadion Stella Maris smješten je 2 km, a marina u Umagu 2,4 km od objekta. Autobusni kolodvor Umag udaljen je 2,7 km.