Potpuno prirodan izgled obrva uz novu tehniku semi permanentnog iscrtavanja obrva Microblading u Callisto salonu u Puli uz 50% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Microblading je metoda je posebno namijenjena onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustoću i debljinu, kao i onima koji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga izgubili obrve ili samo žele popuniti svoje.

Microblading je semi permanentno apliciranje pigmenta mikroiglicama koja simulira prirodan izgled dlačica različitih dužina i debljina. U ovoj metodi se ne koristi aparat već se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim nožićem. 


Zbog specifičnosti metode kojom se radi, obrva dobiva potpuno prirodan izgled jer se ne popunjava cijela obrva, već se posebnom tehnikom iscrtavanja dobiva izgled tankih i zakrivljenih dlačica u prirodnom smjeru rasta.


Osnovni princip ove metode iscrtavanja obrva je da se u trajnoj varijanti ne stvara efekt šminke,već se stvara prirodan izgled obrva. Iscrtavanje ovom metodom je gotovo bezbolno jer se koristi lagani anestetik, a sami tretman traje od 60-90 minuta. Prva korekcija se radi poslije 3-4 tjedna.