Super ponuda! Uskrsni stol obogatite kolačima slastičarne Horak! Iskoristite 50% popusta na kupnju kilogram Uskršnjih kolača i izaberite između čak 15 različitih vrsti!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kako bi Vam omogućili da što više predblagdanskog vremena provedete u uređivanju svoga doma, bojanju jaja i igrama sa svojim najmlađim članovima, a što manje u kuhinji, osigurali smo Vam bogatu i raznoliku ponudu blagdanskih kolača po cijeni umanjenoj za 50%. Moguće preuzimanje u Ilici 160 ili Westgate-u (ulaz 7 - prvi kat) uz prethodnu najavu minimalno 2 dana ranije!

Uskrs je najveći i najvažniji blagdan kada kršćani slave jednu od centralnih dogmi svoje vjere, Isusovo uskrsnuće. Nakon 40-dnevne korizme za Uskrs se okupljamo sa svojim obiteljima za blagdanskim stolom, a kako to za blagdane biva upravo su slastice ono što najviše obilježava svetkovine! 

Tako da bez muke i cjelodnevnog stajanja u kuhinji, u pola cijene, možete na svom stolu imati mnogo različitih vrsta kolača, a koje možete prezentirati i kao svoje, jer mi u pripremi kolača ne koristimo umjetne i gotove smjese, već kolače radimo kao da ih Vi pripremate kod svoje kuće. 

Za krcat stol i odmoren korak tu je slastičarna Horak!