[SPLIT] Stižu nam topliji dani! Dovedite se u formu!!! Sa Crnim Jajem i Studiom ljepote Anaturia iz Splita smršavite uz 43 vrhunskih tretmana za samo 899 kn!!!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Brzo i efikasno smršavite uz paket od 43 vrhunskih tretmana koji uključuju: kavitaciju, stimulaciju, body wraping, termo deku, vakuum, limfnu drenažu te piling tijela uz popust od 80% popusta!

Kavitacija je neinvazivna, sigurna, bezbolna i brza alternativa liposukciji koja omogućuje sigurno uklanjanje lokalnih masnih naslaga, redukciju celulita i oblikovanje tijela. 

Limfna drenaža može djelovati na pozitivan način što se tiče vašeg organizma. Korisna je u borbi protiv akni, bora, glavobolje, menstrualnih tegoba. Međutim nekako se najveći naglasak stavlja upravo na njenu ulogu u borbi protiv celulita s kojim borbu vode žene diljem svijeta.


ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija na br.mob.: 095 526 7444, uz KOD i ID kupona po primitku. 

Vakuum tretman je tretman kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i misićima i prvenstveno redukcije celulita. Tako se poboljšava cjelokupni izgled koze.Obavlja se pomocu posebnog aparata kojim se, posebno oblikovanim aplikatorima s rotirajucim kuglicama, masira tretirani dio tijela na principu usisavnja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva. 

Body Wrapping -u anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela "Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi. 

Termo deka - poznat i pod imenom 'špek tretman', ubrzava metabolizam, topi preostali celulit i masnoće, pomaže finom oblikovanju tijela i izlučuje nakupljene toksine. Funkcionira na način da se na kritične dijelove tijela nanese poseban preparat, nakon čega se tijelo omota specijalnom folijom koja se zagrijava. Zagrijavanje osigurava topljenje viška i fino oblikovanje.