Uskrs u Hotelu Trakošćan 4*! 2 buffet polupansiona, Wellness&SPA, neograničeno piće uz doručak, 2 djece do 6 god. s roditeljima u sobi gratis, animacija za djecu...sve za dvoje za 1349kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristivost kupona je isključivo u periodu: 14.04.-18.04.2017.! Svi kupci kupona ostvaruju 10% popusta na masaže i tretmane u wellness centru i na A la carte ponudu na Uskrs u Bistrou Trakošćan podno Dvorca Trakošćan!

Uživajte kao što je nekad plemstvo te se smjestite u luksuznom hotelu u blizini Dvorca Trakošćan! Uz vrhunski smještaj i ljubazno osoblje koje će Vas sigurno razmaziti, dobivate i brojne pogodnosti i popuste!    

Hotel Trakošćan**** raspolaže sa 126 moderno opremljenih soba. Standardna oprema soba uključuje WC/kadu, sušilo za kosu, telefon, Sat. LCD TV, mini bar, klima uređaj, sef. Da bi Vaš odmor bio potpun, na usluzi Vam stoji stručno osoblje spa & wellness centra „Lorem Paradiso“. 

Dvorac Trakošćan - cijeli kompleks dvorca posjeti godišnje preko 200.000 ljudi što ga stavlja na prvo mjesto u Hrvatskoj, te također među najposjećenije dvorce-muzeje u cijeloj regiji. Dvorac Trakošćan, jezero i Hotel Trakošćan okružuje zaštićena park šuma bogata biljnim i životinjskim svijetom, što ostavlja brojne mogućnosti za  edukativno-rekreativne sadržaje u okruženju.

Iskoristivost kupona je isključivo u periodu: 14.04.-18.04.2017.