[Terme Radenci] Luksuzni wellness paket! 1 polupansion, neograničeno kupanje u termama, ulaz u hotelski svijet sauna, 1 x prleška južina... za 2 osobe u Hotelu Izvir**** već od 679kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bogati paket za dvoje uključuje 1 noćenje s doručkom i večerom, u dvokrevetnoj sobi s francuskim krevetom, neograničeno kupanje u termama, kura pijenja radenske slatine, ulaz u hotelski svijet sauna, korištenje ogrtača za kupanje, besplatni parking, besplatni internet u predvorju hotela, 1 x prleška južina!

Hotel Izvir ugodan je i udoban hotel s 128 soba povezan s Hotelom Radin. Biraju ga oni koji bi željeli na odmoru poboljšati svoje raspoloženje. Primjeren je za sve koji žele blagotvorni dar mineralne vode nadopuniti s njegom tijela i jačanjem tjelesne otpornosti. Hotel Izvir zato nudi raznovrsne aktivnosti i programe za dobro raspoloženje u centru zdravlja Corrium, wellness centru i Ayurveda centru. 

Svijet termalnih izvora

Bazenski kompleks Terma Radenci ima unutarnji bazen za plivanje s običnom vodom, unutarnji i vanjski termalni bazen s termo mineralnom vodom, unutarnji bazen s toplim izvorima do 37 ℃, bazenčiće za djecu s običnom, grijanom i termalnom vodom 33 - 34 ℃, bazen za knajpanje s hladnom vodom i mnoge druge vodene atrakcije. Gosti Hotela Radin mogu koristiti sve navedene bazene.

Što raditi?

Gosti mogu organizirano razgledati Lječilište Radenci i upoznati njihovu povijest. U razgled su uključeni i kušanje Radenske mineralne vode u salonu mineralne vode i razgledanje punionice mineralne vode Radenske. Obitelji mogu sudjelovati u organiziranim pješačenjima između izvora života uz rijeku Muru, a posebno su za njih prilagođeni i »Spust po Muri«, biciklistički izlet „Uz lijevu i desnu obalu Mure“ (»Ob levem in desnem bregu Mure«).