SPLIT - Opustite se i riješite bolova uz drevnu kinesku medicinu! Izaberite između terapije čašama - cupping leđa ili refleksologije stopala te vratite svoje tijelo u ravnotežu za samo 139 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tradicionalna kineska medicina potječe iz 3000. g. pr.n.e. s dvorova prvih kineskih careva. Razvila se u kontekstu velike duhovne kreativnosti te se njezin pristup zdravlju značajno razlikuje od zapadne alopatske medicine. Kupon se može iskoristiti do 31.05.2017.!

U tijelu energija kruži, potiče kolanje krvi koja zajedno sa meridijanima, organima i utrobom čini mrežu koja obuhvaća tijelo u njegovom jedinstvu i potpunosti. Prema učenju tradicionalne kineske medicine, tjelesno zdravlje proizlazi iz skladnog međusobnog djelovanja 5 elemanata i ravnoteže između YINA i YANGA.

Cupping leđa

Tijekom terapije koriste se staklene (ili plastične čaše), staklene se zagrijavaju i stavljaju na kožu. Zbog zagrijavanja čaše stvara se vakuum, koji djeluje na kožu i tkiva. Potvrđeno je da utjecaj čaša prodire u tijelo i do 10 cm. Cupping potiče oslobađanje toksina, aktivira limfni sistem, oslobađa blokade u tijelu, čisti i aktivira krvne žile, arterije i kapilare, izglađuje strije i ožiljke, čisti kožu i poboljšava njezin izgled. 

Refleksologija stopala

Cilj refleksologije je stimulacija različitih refleksnih zona koje su smještene  na stopalu (organi/ utroba /kostur / tijelo u cijelini), kako bi se Yin i Yang spomenutih dijelova tijela doveli u ravnotežu.