Nezaboravni USKRS u Termama Topusko! 4 dana wellnessa za 2 osobe, uz 3 noćenja s Polupansionom i Uskršnjim doručkom te kupanje, fitness i saunu, po neponovljivoj cijeni od samo 1179kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite Uskrs u Termama Topusko, u blizini rijeke Gline, uz komforan smještaj, kupanje u zatvorenom bazenu s termalnom vodom, saunu, fitness te nezaobilazni tradicionalni Uskršnji doručak! Kupon je iskoristiv isključivo 14.-17.04.17.!

Svaki put kada posjetite Top - Terme Topusko, pomislit ćete kako ste, sasvim slučajno, savršeno pogodili vrijeme boravka i tek nakon nekoliko uzastopnih posjeta otkrit ćete zašto su Stari Rimljani ovo ljekovito kupalište na istočnoj granici Carstva doslovno obožavali. Hotel Toplica Topusko smješten je na mirnoj lokaciji u blizini rijeke Gline, a gostima nudi besplatno korištenje 5 vanjskih i 1 unutarnjeg bazena s termalnom vodom. 

Nikako ne propustite uživati u parkovima i perivojima, znalački zasađenim prije stotinjak i više godina. U parku Opatovina odmorite se u sjeni ostataka velikog portala gotičke crkve iz 13. stoljeća i pri tome imajte na umu da zapravo šetate prostorom cistercitskog samostana u kojemu su vrijedni redovnici živjeli i stvarali četiri stotine godina. 

Kako doći do Topuskog, pogledajte OVDJE!

Terme Topusko nalaze se 100 km južno od Zagreba, oko srednjeg toka rijeke Gline. 

Do Topuskog je moguće doći preko Karlovca, Siska i Petrinje te Lasinje.