[ZAGREB] Idealna ponuda za organizirana druženja uz vrhunsku klopu! Slasna TELETINA ispod peke s krumpirima za 4 osobe i za samo 135 kn u Maredo Grillu! SRIJEDOM glazba uživo!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda koju svi vole i teško joj odole! Idealna ponuda za sve koji planiraju neku vrstu fešte! Jedan kupon vrijedi za 4 osobe, a vi kupite onoliko kupona koliko Vas planira biti!

Kupon se može koristiti i uz živu glazbu, srijedom.

SRIJEDOM glazba uživo od 22:30h. 

Restoran i noćni bar Maredo Grill, poziva Vas da probate vrhunski roštilj i da uživate uz svirku benda uživo. Uz roštilj na drveni ugljen i teletinu ispod peke svakodnevno u ponudi možete naći izvrsna A LA CARTE JELA kao što su: rižoto od kozica, biftek, teleći kotleti, piletina u umaku od meda i limuna, zapečena rebrica, burger od odležane junetine, teleći bečki i zagrebački i još mnoga ukusna jela iz bogatog jelovnika.

Ovu ponudu preporuča sales tim Crnog Jajeta!

Restoran i noćni bar Maredo Grill, smješten u neposrednoj blizini Ciboninog tornja te mnogih drugih poslovnih tornjeva eminentno je mjesto brojnih poslovnih ljudi tijekom tjedna ; dok se srijedom i vikendom mirni restoran pretvara u glavno mjesto za zabavu.