Prvosvibanjsko uživanje na Kopama! 2 ili 4 noćenja s polupansionom u Lukovom Domu i bogati paket pogodnosti (vođeni obilasci, 1x wellness, pjenušavo vino i čokolada...), sve već od 608kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Očaravajući šumski ambijent, gorski wellness i odlična hrana očekuje vas u Lukovom Domu u Sloveniji!

Lukov dom je ugodan smeštajni objekat u nedirnutoj prirodi Slovenjgradskoga Pohorja.  Leži na nadmorski visini od 1.350 m, u turističkom centru Kope. Odlikuje se kvalitetom smještaja, odličnim restoranom, suvremenim wellness centrom, izvanrednom lokacijom s nezaboravnim pogledom.

Sobe u Lukovem domu razvrstane su u 3 kategorije: Sobe I. kategorije  funkcionalno su opremljene, imaju prostranu kupaonicu i nude potpuni komfort. Opremljene su LCD televizorima i sušilom za kosu. Sobe II. kategorije ugodno su i jednostavno opremljene sobe s televizorom i kupaonicom. Sobe III. kategorije jednostavne su sobe bez kupaonice. Sanitarije i tuševi su etažni. U III. kategoriju soba ulaze i zajednički ležajevi. Smještajni kapacitet doma je do 180 osoba.

Smještaj u Lukovom domu odluka je bez rizika, nećete otići nezadovoljni jer će se osoblje u svakom trenutku truditi da se vi dobro osjećate. U svim prostorima hotela neograničen je i besplatan pristup internetu (Wi - Fi).