Obiteljska prvosvibanjska avantura na Kopama! 3 dana i 2 polupansiona za 2 osobe Grmovškov Domu ili u Lukov Domu već od 755 kuna! Animacija za djecu te gratis smještaj za djecu do 6 godina!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Očaravajući šumski ambijent, bogati animacijski program za djecu, vođeni obilasci i odlična hrana očekuje vas u Grmovškov Domu ili Lukovom Domu u Sloveniji! Izaberite između tri opcije smještaja!

Lukov dom je ugodan smještajni objekt u nedirnutoj prirodi Slovenjgradskoga Pohorja.  Leži na nadmorski visini od 1.350 m, u turističkom centru Kope. Odlikuje se kvalitetom smještaja, odličnim restoranom, suvremenim wellness centrom, izvanrednom lokacijom s nezaboravnim pogledom.

Sobe u Lukovem domu razvrstane su u 3 kategorije: Sobe I. kategorije  funkcionalno su opremljene, imaju prostranu kupaonicu i nude potpuni komfort. Opremljene su LCD televizorima i sušilom za kosu. Sobe II. kategorije ugodno su i jednostavno opremljene sobe s televizorom i kupaonicom. Sobe III. kategorije jednostavne su sobe bez kupaonice. Sanitarije i tuševi su etažni. U III. kategoriju soba ulaze i zajednički ležajevi. Smještajni kapacitet doma je do 180 osoba.

Grmovškov dom na Kopama ugodan je planinarski dom sa 65 ležajeva. Nalazi se na vrlo zanimljivoj lokaciji jer je tek 50 metara udaljen od prve vučnice. Sobe u domu su jednostavne i vrlo ugodne. Svaka soba ima umivaonik, sanitarije i tuševi su etažni. Možete birati između 2, 3, 4, 5 i 6-krevetnih soba. U sklopu doma djeluje i prostrani restoran Kope s 200 sjedišta, a ispod njega je poznati Holcer pub i velika sunčana terasa.