Obiđite svijet u jednom danu!!! Uz agenciju TopTours iz Zagreba na jednodnevni izlet 22.04. ili 20.05.2017. u park minijatura Minimundus u Klagenfurtu za samo 155kn! Polazak iz Zagreba!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zabavni park minijatura - idealna zabava za djecu i odrasle! Kupon se može koristiti za polaske 22.04. ili 20.05.2017.! Doživite svijet u malom!

Minimundus se nalazi u parku na Wörthersee. Izložba je najljepših građevina svijeta u omjeru 1:25. Dok šećemo Minimundusom, stvara se osjećaj kao da smo 25 puta narasli pa iz ptičje perspektive promatramo svijet. Ovdje je postavljeno 170 minijaturnih građevina iz 50 država svijeta. Izgradili su ga profesionalni graditelji modela i visoka tehnička učilišta od izvornih materijala. Na samom ulazu nas čeka skela koja upozorava na mjerila malog svijeta, a kada iziđemo ponovno nas vraća u svijet realnih mjerila. Ulaznica je prilog za nezbrinutu djecu svijeta.

Program putovanja: 

Polazak iz ZAGREBA u 7:00 sati ujutro. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Dolazak u KLAGENFURT oko 10:00 sati. Po dolasku razgled grada: KATEDRALA SV. TROJSTVA – ALTER PLATZ – STARA I NOVA VIJEĆNICA – LANDHAUS – SV. EGID – NEUER PLATZ S FONTANOM ZMAJA. Nakon razgleda grada slobodno vrijeme. Odlazak u MINIMUNDUS. Po dolasku samostalni obilazak: OPERNA KUĆA – SYDNEY – KINESKI ZID – SALZBURŠKA KATEDRALA – CRKVA SV. MARKA – EIFFELOV TORANJ. Nakon razgleda Minimundusa slobodno vrijeme. Predlažemo odlazak na WÖRTHERSEE, najpopularnije ljetovalište na jezeru, gdje možete uživati u prekrasnom krajoliku do polaska. Predviđeni povratak u Hrvatsku oko 18:00 sati. Dolazak u ZAGREB u večernjim satima.