[ZAGREB] Potpuna transformacija uz DIVA FIT PROGRAM u TAJNI LJEPOTE! Čak 46 najučinkovitijih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela za samo 890 kn!!! GARANCIJA na izgubljeni obujam do 30 CM!

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

DIVA FIT PROGRAM potpune transformacije vaše je idealno rješenje, a obuhvaća kompletan program oblikovanja i učvršćivanja tijela, smanjivanje trbuha, bedara, nogu, ruku i stražnjice te nakupina celulita!

DIVA FIT PROGRAM namijenjen je klijenticama koje žele smršaviti do 30 kg ili izgubiti veći obujam te više konfekcijskih brojeva. U program su uključena 40 najučinkovitija tretmana koji se provode kontinuiranim dolascima kroz više tjedana, jednom do dva puta tjedno a u dogovoru i prema savjetima našeg stručnog osoblja. Uz dolaske na tretmane jednom tjedno mjerimo i opseg tijela. 

Sudjelujte u nagradnom izazovu Tajne ljepote! – Klijentici s najviše izgubljenih kilograma ili obujma u centimetrima dodatno darujemo Start Fit program mršavljenja. Program se sastoji od 20 dodatnih tretmana kojima se održava odgovarajuća tjelesna težina i obujam.

GRATIS TRETMAN RADIOFREKVENCIJE LICA I PODBRATKA!

U Diva Fit paketu želimo Vas počastiti tretmanom radiofrekvencije lica koji je izuzetno popularan u našem salonu jer njime na efikasan način zatežemo i pomlađujemo opuštenu kožu lica, vrata i dekoltea te preventivno djelujemo na starenje kože.