[ZAGREB] Potpuna transformacija uz DIVA FIT PROGRAM u TAJNI LJEPOTE! Čak 46 najučinkovitijih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela za samo 890 kn!!! GARANCIJA na izgubljeni obujam do 30 CM!

30 prodanihMožete kupovati i dalje!

DIVA FIT PROGRAM potpune transformacije vaše je idealno rješenje, a obuhvaća kompletan program oblikovanja i učvršćivanja tijela, smanjivanje trbuha, bedara, nogu, ruku i stražnjice te nakupina celulita!

DIVA FIT PROGRAM namijenjen je klijenticama koje žele smršaviti do 30 kg ili izgubiti veći obujam te više konfekcijskih brojeva. U program su uključena 40 najučinkovitija tretmana koji se provode kontinuiranim dolascima kroz više tjedana, jednom do dva puta tjedno a u dogovoru i prema savjetima našeg stručnog osoblja. Uz dolaske na tretmane jednom tjedno mjerimo i opseg tijela. 

Sudjelujte u nagradnom izazovu Tajne ljepote! – Klijentici s najviše izgubljenih kilograma ili obujma u centimetrima dodatno darujemo Start Fit program mršavljenja. Program se sastoji od 20 dodatnih tretmana kojima se održava odgovarajuća tjelesna težina i obujam.

GRATIS TRETMAN RADIOFREKVENCIJE LICA I PODBRATKA!

U Diva Fit paketu želimo Vas počastiti tretmanom radiofrekvencije lica koji je izuzetno popularan u našem salonu jer njime na efikasan način zatežemo i pomlađujemo opuštenu kožu lica, vrata i dekoltea te preventivno djelujemo na starenje kože.