Pobrinite se za svoje zdravlje!!! Bezbolna metoda magnetsko-kvantne analize cijeloga tijela AMQAT u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu! Dođite do srži svojih zdravstvenih problema za samo 99 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

AMQAT - kompjutersko magnetno - kvantna analizu organizma sa 38 parametra i savjeti o ishrani. Kupon vrijedi do 25.05.2017.!

Šta je AMQAT? AMQAT (Automatska Magnetno-Qvantna Analiza Tijela) je najsuvremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koristeći magnetnu analizu i mjerenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tijela. Dijagnostika je nastala u Sovjetskom Savezu za potrebe svemirskog programa i zrakoplovstva, a primjenjivana za kontrolu zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih sportaša-olimpijaca, te ljudi specijalnih zanimanja. Pokazavši izvanredne rezultate, AMQAT dijagnostika počela se šire primjenjivati i danas je dostupna svim ljudima koji vode računa o svom zdravlju. 

ODMAH po primitku kupona, najava 3 dana unaprijed na tel. 097/772-0086 (Zagreb), 098/933-0992 (Rijeka), 095/730-2824 (Osijek), 098/1353-664 (Split) uz KOD i ID kupona po primitku. 

Napomene: 

1. Jedan sat prije dijagnostike suzdržite se od konzumiranja hrane, a dva sata prije od alkohola, kave i čaja 

2. Prilikom analize ne smijete imati ništa od metala na tijelu 

3. Analizu ne mogu da rade osobe sa metalnim implantom u tijelu