Wellness idila na moru i uživanje u hotelu Punta 4* u Vodicama uz 2 noćenja u superior sobi s pogledom na more uz opciju doručka ili Polupansiona, masaža 30 min., za 2 osobe i već od 1149 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nezaboravan doživljaj opuštajućeg odmora uz šum mora i mirisa Dalmacije! Osim paketa noćenja očekuje Vas neograničeno korištenje bazena, sauna (finska, turska i mediteranska), relax zone i fitness dvorane te relax masaža 30 minuta po osobi! Dijete do tri godine gratis boravak!


Hotelski kompleks Punta smješten je u vodećem turističkom središtu na šibenskoj rivijeri - U gradu Vodice, koji je postavljen u živopisnoj uvali, u srcu Dalmacije. Grad je okružen ljepotom Jadranskog mora, otoka i nacionalnih parkova.
Hotelski kompleks Punta nalazi se na istoimenom poluotoku u turističkoj meki Vodice. Na granici plavetnila mora i neba izdiže se sa svojih 10. katova i pruža otoke na dlanu…. 

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje bazena, sauna (finska, turska i mediteranska), relax zone i fitness dvorane; relax masaža 30 minuta po osobi; besplatan parking; besplatan WIFI.


WELLNESS AND SPA
 
Želite se opustiti i povratiti energiju, učinite to u idealnom spoju topline drveta, čvrstoće kamena i snazi vode koja će opustiti Vaše tijelo. Uživajte u oazi mira koju Vam pruža Wellness & Spa Centar Hotela Punta****.
U našoj ponudi se nalazi wellness program Vaših snova. Uz savjete stručnog i profesionalnog osoblja opustite svoje tijelo i duh odabirom za Vas najprikladnije masaže ... Relax, Antistress, Hot-stone, Detox, Wai-thai, ili Spa programa.... Quick Regeneration, Sanjarenje u dvoje...