[ZAGREB/RIJEKA/SPLIT] ULTRABRZO MRŠAVLJENJE!!! 16 tretmana u 3 ili 4 dolaska u Laser Centru Trinity sa UZV kavitacijom, limfnom drenažom, bodyformerom ili lipolaserom za brze rezultate i samo 599 kn!

119 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 3.650 kn
Ušteda 83%
Cijena 599 kn
Uštedi još 60 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 60 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Postignite željene rezultate brzo i efikasno uz našeg provjerenog Partnera - Laser Centar Trinity na čak 3 lokacije: ZAGREB, RIJEKA i SPLIT! Ponuda vrijedi i za žene i za muškarce! Ponuda uključuje 3 ili 4 dolaska ovisno o odabranoj opciji!

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrama, stražnjici, nogama i rukama.

Ponuda vrijedi i za žene i za muškarce!

LIPOLASER  je tretman najnovije tehnologije, kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake, a preporučuje ga slavni dr. Oz!

Presoterapija (Limfna drenaža) - Ukoliko vam je posao stresan, vodite uglavnom sjedeći način života, imate manjak ili potpuni nedostatak fizičke aktivnosti, sve će se to odraziti negativno na vaše tijelo.

BODY WRAPPING ili ovijanje tijela u foliju je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana.

Body former je aparat koji niskofrekventnih strujama djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru.


Pogledajte i ostale ponude Laser centra Trinity:
Ponude u Zagrebu
Ponude u Rijeci
Ponude u Splitu

Kupon je moguće koristiti odmah po primitku.

ODMAH po primitku kupona, najava 3 dana unaprijed na tel. 097/772-0086 (Zagreb), 098/933-0992 (Rijeka), Split - Mažuranićevo šetalište 14, br. tel. 098/1353-664  uz KOD i ID kupona po primitku.