Uskrs u Vodicama u hotelu Punta 4* uz 3 noćenja u superior sobi s pogledom na more na bazi polupansiona, korištenje bazena, sauna, masaža 30 min., za 2 osobe i za 1509 kn!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nezaboravan Uskrs uz šum mora i mirisa Dalmacije! Osim paketa noćenja očekuje Vas neograničeno korištenje bazena, sauna (finska, turska i mediteranska), relax zone i fitness dvorane te relax masaža 30 minuta po osobi! Dijete do tri godine gratis boravak!


Hotelski kompleks Punta smješten je u vodećem turističkom središtu na šibenskoj rivijeri - U gradu Vodice, koji je postavljen u živopisnoj uvali, u srcu Dalmacije. Grad je okružen ljepotom Jadranskog mora, otoka i nacionalnih parkova.
Hotelski kompleks Punta nalazi se na istoimenom poluotoku u turističkoj meki Vodice. Na granici plavetnila mora i neba izdiže se sa svojih 10. katova i pruža otoke na dlanu…. 

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje bazena, sauna (finska, turska i mediteranska), relax zone i fitness dvorane; relax masaža 30 minuta po osobi; besplatan parking; besplatan WIFI.


Program događanja u Vodicama s vodičkim Žudijama


VELIKI ČETVRTAK

Prvi dolazak Žudija na misu

VELIKI PETAK

Žudiji čuvaju Isusov grob

Gospin plač u Crkvi Sv. Križa

Procesija Velikog petka kroz grad

VELIKA SUBOTA

Misa Vazmenog bdijenja - Žudiji padaju

USKRS

Budnica Vodičke glazbe u 08:00 h

Mise u 09:00, 11:00 i 19:00h

USKRSNI PONEDJELJAK

29. Uskršnji doručak uz prigodni program - Trg dr. F. Tuđmana, u 10:00 h