PodržimoNaše

Proljetno opuštanje za dvoje u "Staroj Vodenici" uz 2 polupansiona,+ ulaznice za kupanje u Termama Tuhelj, sve za 2 osobe uz 50% popusta!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite posebnu toplinu i šarm seoskog gospodarstva "Stara Vodenica"*** obitelji Galić, na rijeci Sutli i u blizini etno sela Kumrovec! Uživajte u autentičnoj zagorskoj kuhinji, wellnessu i Termama Tuhelj, uz čak 50% popusta! Kupon je iskoristiv do 06.06.2017. osim za 1. svibanj od 28.04-01.05.2017!

Mali obiteljski hotel - seoski turizam "Stara vodenica" obitelji Galić nalazi se na području Grada Klanjec podno Cesargradske gore na hrvatsko-slovenskoj granici na rijeci Sutli. U neposrednoj blizini našeg obiteljskog hotela nalazi se staro etno selo Kumrovec, spomenik Lijepoj našoj u Zelenjaku, te franjevački samostan u Klanjcu, gdje su izloženi sarkofazi obitelji grofa Erdödy.
Hotel je kapaciteta 9 soba kategorije 3 zvjezdice.Naš mali seoski obiteljski hotel nudi isključivo domaću zagorsku hranu kakvu su pripremali i jeli naši stari, te Vas zbog toga pozivamo kao gosta na našem imanju kako bi zaboravili na probleme i stres urbanog života, te uživali na našem seoskom gospodarstvu.

Za one koji više voli otvoreni prostor, u sklopu restorana nalazi se i park. U parku se može objedovati i popiti piće na drvenim stolovima, a za djecu postoji dječje igralište te pristup životinjama u Zoo vrtu.

Za vrijeme boravka u Staroj Vodenici sigurno Vam neće biti dosadno. Uz sve navedene aktivnosti koje smo pripremili za Vas, ističemo i znamenitosti koje možete posjetiti za vrijeme boravka kod nas: 

Kumrovec sa svojim etno selom, 
Klanjec sa galerijom Antuna Augustinčića i Franjevačkim samostanom, 
Zelenjak sa spomenikom "Lijepoj našoj", 
dvorac Veliki Tabor itd.