[Pula] Smršavite bez pola muke! Vaše Crno Jaje i Kozmetički Studio Nuša nude Vam BLIC paket od 2 tretmana mršavljenja koji ubija višak neželjenih centimetara za samo 169 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se koristi u 1 dolasku! Svaka osoba može kupiti 3 kupona za sebe i neograničeno na poklon. Kupon vrijedi do 25.05.'17.!

Kavitacija je bezopasna, bezbolna metoda redukcije lokaliziranih masnih naslaga kojom se smanjuje obujam. Ovo je hit tretman u njezi tijela koji daje odlične rezultate kod celulita i lokaliziranih masnih nakupina (trbuh, bedra, ruke).
Na dan tretmana i sutradan potrebno je popiti dvije litre vode ili biljnog čaja. Poželjno je uzimanje preparata artičoke koji pospješuje čišćenje jetre.

Ponuda se koristi u 1 dolasku. 

Radno vrijeme: svaki dan od 8-20h, subota 8-14h.

Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti! 

Obavezna rezervacija termina na tel 052 386 197 ili 091 511 9535, uz KOD i ID kupona po primitku. 

Već sa nekoliko tretmana može se u obujmu izgubiti 1 konfekcijski broj.Nakon nekoliko godina rada s kavitacijom može se reći da smo uistinu postigli efekt liposukcije kod svih osoba koje su se pridržavale naših uputa. RADIOFREKVENCIJA TIJELA  - Tretman radiofrekventnom strujom djeluje na kožu tako da dubinski zagrijava tkivo, dok se površina kože ne zagrijava do istog stupnja kao unutrašnjost, potiče regeneraciju kolagena i elastina, koristi se za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje i zatezanje kože