[ZAGREB] SENZACIONALNA PONUDA ZA SVE ZAGREPČANKE U CENTRU BODY CREATOR CITY!!! 40 FAT Killer tretmana po najboljoj cijeni u Zagrebu uz nevjerojatnih 91% popusta i za samo 749kn!!!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 31.05.2017. do kada se najkasnije moraju javiti sve klijentice u salon! Svim kupcima sa Crnog Jaja POKLON Prehrambeno savjetovanje & Antropometrijska i magnetna analiza tijela na Tanita uređaju ;)

Termo slimm kapsule su zagrijane na temperaturu tijela (37 stupnjava celzijevih), što pomaže organizmu da trenutno sagorijeva masne naslage.Pokreće se brži protok limfe, pojačava se cirkulacija. Utezi koji se nalaze u kapsuli daju veći otpor radu mišića.

Infra red detox sauna - najveći im je doprinos dubinska detoksikacija te se u medicini koriste kod trovanja teškim metalima. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje još 30 minuta nakon završetka tretmana, a za mršavljenje one su odlični saveznik.

Body former je aparat koji niskofrekventnih strujama djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru. Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. 

Kombinirano djelovanje nekoliko tehnika lipolize ubrzava procese i pomaže postići brže i trajnije rezultate. Lipo laser je novost na hrvatskom tržištu koji omogućava da se djeluje na lokalizirane masne naslage snagom laserskih zraka i time pomaže razgradnji masnoća na točno određenim dijelovima tijela. Tretman je bezbolan s brzo vidljivim efektima.  

Antropometrijska analiza tijela - zahvaljujući njoj saznat ćete točno sastava vašeg tijela, ciljeve koje si morate postaviti i najbolje moguće rješenje za postizanje tih ciljeva!!!