[OSIJEK] SENZACIONALNA PONUDA ZA SVE SLAVONKE U BODY CREATOR CENTRU U OSIJEKU!!! 40 FAT Killer tretmana po najboljoj cijeni u Slavoniji uz nevjerojatnih 91% popusta i za samo 749kn!!!

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 31.05.2017. do kada se najkasnije moraju javiti sve klijentice u salon! Svim kupcima sa Crnog Jaja POKLON Prehrambeno savjetovanje & Antropometrijska i magnetna analiza tijela na Tanita uređaju ;)

Termo slimm kapsule: Kapsule su zagrijane na temperaturu tijela (37 stupnjava celzijevih), što pomaže organizmu da trenutno sagorijeva masne naslage.Infra red detox sauna -povećava mikrocirkulaciju što doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama te pomaže lipolizi, tj. sagorijevanju masnog tkiva. Infra-crvene zrake pozitivno utječu i na akne i ekceme, psorijazu te ubrzavaju zacjeljivanje manjih posjekotina i rana. 

Body wrapping ima za cilj smanjenje celulita i dreniranje kritičnih zona tijela te smanjenje obujma.  Aktivne supstance djeluju na razgradnju  celulita, ali i na zatezanje kože i tonificiranje.  Krajnji rezultat je smanjenje celulita i centimetara u obujmu. Može biti  hladni ili povezan sa infra crvenim zrakama ovisno o zdravstvenom stanju i željama klijenata. 


Body former je aparat koji niskofrekventnih strujama djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru. Kavitacija je neinvazivna, sigurna, bezbolna i brza alternativa liposukciji koja omogućuje sigurno uklanjanje lokalnih masnih naslaga, redukciju celulita i oblikovanje tijela.