Otputujte na Uskrsnji ponedjeljak sa Autoturist Parkom na more! 1- dnevni izlet autobusom uz pratitelja 17.04.2017. u TRSAT I OPATIJU za samo 125 kuna po osobi!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Skoknite do mora na Uskrsnji ponedjeljak sa Autoturist Parkom 17.04.2017. za samo 125 kuna po osobi! Čak se ne morate ni tako rano dignuti jer je polazak u 8:00 sati iz Zagreba (južna strana Gradskog poglavarstva) :)


Program putovanja:

Polazak autobusa u 8:00 sati iz Zagreba (južna strana Gradskog poglavarstva). Ugodno putovanje prema TRSATU. Posjet Svetištu Gospe Trsatske.  Razgled crkve koja se nalazi na zaravni trsatskog brijega i vezuje se uz pobožnu predaju s kraja 13. st. Trsat je najstarije hrvatsko marijansko proštenište s kontinuiranim štovanjem Majke Božje po hodočasničkom okupljanju. 


Slobodno vrijeme do cca 13:30 sati kada slijedi nastavak putovanja do OPATIJE. Po dolasku u Opatiju slobodno vrijeme za osobne programe, šetnju… Ukoliko se odlučite za razgled Opatije – ne propustite; park Angiolina s više od 150 vrsta biljaka sa svih strana svijeta, park Sv. Jakova, simbol grada - Djevojka s galebom...
Oko 18:00 sati polazak prema Zagrebu.  Uz kraću pauzu dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

OBAVEZNA provjera slobodnih termina prije kupnje kupona putem e- maila: autoturist-park@inet.hr