[SPLIT] Vrijeme je da napravite nešto za sebe! 28 efikasnih tretmana mršavljenja, limfne drenaže i zatezanja kože za 799 kn umjesto 5500 kn uz nevjerojatnih 86% popusta u studiu Florabella!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Velika akcija Crnog Jaja i Florabella salona - 28 tretmana za mršavljenje, razbijanje celulita, limfnu drenažu i zatezanje kože u 7 dolazaka po super pristupačnoj cijeni! Rok iskoristivosti kupona i rok dolaska na prvi tretman je najkasnije do 05.05.2017.!

U Studio Florabelli smo osmislili savršenu kombinaciju posebno odabranih tretmana s kojim su rezultati zajamčeni! Svakom klijentu pristupama individualno i dostupni smo za savjetovanje tijekom tretmana.

Rok iskoristivosti kupona/rok dolaska na prvi tretman 05.05.2017.

ODMAH po primitku kupona, potrebna telefonska najava ili minimalno 7 dana unaprijed na br: 097 666 55 88, a preporučamo da po kupnji i dobivanju kupona odmah kontaktirate partnera za prvi dolazak!

Neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerna tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za naš organizam zbog čega ga je dobro rasteretiti te se podvrgnuti efikasnim i ugodnim tretmanima mršavljenja u Studiu Florabella u Splitu! Tijekom dolazaka u Studio Florabelli su dostupni za konzultacije o tretmanima i prehrani.Na prvom dolasku se rade konzultacije i dogovor/plan odrađivanja tretmana, savjetovanje o prehrani.

Ovi tretmani višestruko pozitivno djeluju na vaše tijelo - skidaju višak kilograma, pružaju drenažu i detoksikaciju te oblikuju figuru!