[ROGAŠKA SLATINA] SA DODIROM PRIRODE! 3 DANA odmora kakav zaslužujete! 1 ili 2 polupansiona ili opuštanje u sauni u Hotelu Slatina 4*, bicikli, fitness, neograničeno kupanje..za dvoje super povoljno!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Slatina je suvremeni lječilišni centar i jedini centar u Sloveniji za gastroenterologiju i metabolizam!!! GRATIS boravak za dijete do 6 godina, koje krevet dijeli sa odraslima! Kupon vrijedi do 01.07.'17. i može se kupiti više te spojiti!

Ponuda uključuje: Hotel Slatina, Rogaška Slatina - 1 ili 2 polupansiona za dvoje ili romantičan wellness odmor za dvoje! Hotel je u samom centru!

Osnovni podaci o hotelu

Arhitektura 19. stoljeća.

Odsjaji prirode koji se zelene u staklu.

Raskoš izbora s karakterom tradicije i suvremenosti!

Veličanstvena prostornost obnovljenih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba te obiteljskog apartmana u starom dijelu hotela.

Svjetlost i toplina jednokrevetnih i dvokrevetnih soba u novom dijelu hotela.

Više od onoga što očekujete: u nadstandardnim sobama.

Jedini slovenski lječilišni centar za gastroenterologiju i metabolizam!

Sve na jednom mjestu:

stalni zdravstveni nadzor, 24 sata dnevno

lječilišni tretman

balneoterapije

fizioterapije u hotelu

specijalizirani zdravstveni programi u hotelu.

Terapeutski centar

U mjestu s priznatom blagotvornom klimom, u hotelu s bazenom s termalnom vodom, pronaći ćete zdravlje u terapeutskom centru, dobro osjećanje u centru za opuštanje. Vaši saveznici su prirodni čimbenici i tvari: mineralna i termalna voda, oblozi od blata i bilja, masaže i terapije. Ako želite, vaš dan može biti pun susreta s ljubaznim ljudima: na predavanjima i radionicama, priredbama, šetnjama i tjelovježbi. Povezuje specijalistička medicinska znanja, balneoterapiju, fizikalnu i rehabilitacijsku medicinu, progresivnu relaksacijsku tehniku po Jacobsonu.