Idila u srcu slovenskih planina! 2 noćenja za 2, 3 ili 4 osoba uz poklon dobrodošlice u novom apartmanu Drejca u malenom mjestašcu Kobarid u Goriškoj Regiji, SZ Sloveniji uz do čak 58% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite između 2 noćenja za 2 osobe ili za 3 ili 4 osobe! Kupon je iskoristiv do 01.06.2017. za 2 ili 3 ili 4 osobe (ovisno o odabranoj opciji)!

Klimatizirani apartman Drejca se nalazi u malenom mjestu Kobarid u Sloveniji. Sadrži terasu, besplatni bežični pristup internetu i pruža očaravajuć pogled na planine. Za Villach je udaljenost 47 km. U sklopu objekta na raspolaganju je gostima besplatno privatno parkiralište.

Kuhinja ima perilicu posuđa, kuhalo za vodu, običnu i mikrovalnu pećnica i kuhinjska pomagala za pripremu hrane. Ručnici i posteljina stoji na raspolaganju. Kupaonica je opremljena sa tuš kabinom.

Kobarid (njem. Karfreit, it. Caporetto) je naseljeno mjesto i općina u Sloveniji, u Goriškoj regiji, SZ Sloveniji. Gradić se mjestio u dolini rijeke Soče. Do teritorijalne reorganizacije u Sloveniji nalazio se u sastavu stare općine Tolmin. Bledsko jezero je 43 km, Udine je 33 km udaljeno. 

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa hotelom na br.tel.: +386 40 903 403

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail: borut.rucna@gmail.com uz KOD i ID kupona po aktivaciji kupona.