Za sve klince i klinceze!!! Nezaboravna proslava rođendana u novootvorenoj igraonici Bambino u Zagrebu! NAJAM PROSTORA od 200m2 za 349 kn ili bogati BAMBINO SPORT PAKET za do 20 djece za 999kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tražite li nešto ekstravagantno, posebno i nezaboravno za svoje najmlađe, uz unutarnji zabavni park, "VINCEK" tortu, kostime, igre i disko zabavu, dok Vi uživate u kutku za roditelje?! Izaberite nezaboravnu proslavu rođendana u novootvorenoj igraonici Bambino! Ponuda vrijedi do 30.04.'16.!

Odabir između 2 opcije:

Opcija 1: NAJAM PROSTORA za samo 349kn. 

Paket uključuje: Prostor od 200m2; Koordinator zabave; Pozivnice; Fotografije na CD-u; Kutak za roditelje

Opcija 2: BAMBINO SPORT - dječji rođendan, paket do 20 djece, 2 sata za 999 kn. 

Paket uključuje: Prostor od 200m2; Dva animatora; 

SPORTSKI PROGRAM koji uključuje sportski poligon, razna natjecanja, sportske igre itd. (Paket je namjenjen i dječacima i djevojčicama) Pozivnice; "VINCEK" torta; Fotografije na CD-u; Dekoracija prostora; Prigodne čaše i tanjuri; Neograničene slane i slatke grickalice; Neograničeni sokovi; Poklon svakom djetetu; Kutak za roditelje

Obavezna prethodna rezervacija termina ODMAH po primitku kupona unaprijed na tel. 098/316-260 ili e-mail: bambino.rodendani@gmail.com, uz KOD i ID kupona po primitku (ODMAH po primitku kupona)!!!