[PLITVIČKA JEZERA] 1 ili 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi Paviljona "Jelena" u Resortu "Turist" Grabovac s doručkom i večerom dobrodošlice u tri slijeda, za dvoje već od 459kn!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jeste li za opušteno poslijepodne u tišini svježega gorskog zraka? Resort ‘Turist’ Grabovac udaljen je svega 8 km od Nacionalnog parka Plitvička jezera!

Resort 'Turist' nudi i 22 komforne sobe, jedan luksuzni apartman, 10 mobilnih kućica i 6 tipi šatora u indijanskom selu. Gostima su na raspolaganju restoran, recepcija, mjenjačnica i market. U paviljonu ‘Jelena’ nalazi se 16 dvokrevetnih soba s potpuno opremljenim kupaonicama i grijanjem za hladnije dane. U svim sobama postavljena je SAT TV kako bi boravak bio što ugodniji.

Jeste li za opušteno poslijepodne u tišini svježega gorskog zraka ili želite biciklom prokrstariti okolnim šumama? Rafting, kanu, paintball, quad, jahanje, biciklizam, trekking ili hiking?  Za one sklonije opuštenom odmoru u prirodi organiziramo izlete na NP Plitvice, NP Sjeverni Velebit te u mjesto Rastoke.

Plitvička se jezera ubrajaju u najljepše prirodne znamenitosti Europe. Ukupno 16 jezera modrozelenu boju duguje taloženju kalcijeva karbonata, a guste šume i netaknuta priroda ponegdje preuzimaju prašumske elemente. Uz mnogobrojne vrste ptica i sitne divljači, u Parku ima srna, medvjeda, vukova, divljih svinja, divljih mačaka, a u vodama pastrva. Kilometarske staze za obilazak nadopunjuju se drvenim mostićima, a obilazak je organiziran i turističkim vlakićima.