Otkrijte ljepote Poreča i smjestite se u Apartmanima Pical - samo 15 minuta šetnje od starog grada! 2 noćenja u apartmanu za 2 ili 4 osobe već od 329 kuna! Kupon vrijedi do 03.06.2017!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješteni na 200 m od plaže i 15 minuta ugodne šetnje do starog grada Poreča apartmani Pical će vam pružiti obilje komfora i odličan omjer cijene i kvalitete. Apartmani su okruženi mediteranskim zelenilom za opuštanja na otvorenom!

Prostrani apartmani smješteni nadomak središta Poreča u blizini hotela Valamar Zagreb okruženi su mediteranskim parkom. Nude pristupačne cijene i udoban smještaj u blizini plaže i povijesne jezgre grada. Idealni su za mlade kojima su dostupni svi sadržaji i i usluge hotela Valamar Zagreb uključujući vanjski i dječji bazen te gastronomiju show-cooking restorana.Boravišna pristojba je uključena u cijenu. 

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: callcenter@valamar.com, uz KOD i ID kupona.