ZAGREB - Vrhunski tretmani za trenutnu blistavost! Mikrodermoabrazija lica i medicinski aparaturni kisik za samo 139 kn u Beauty Centru Salus iz Zagreba!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Donosimo Vam paket lica od 2 vrhunska tretmana za trenutnu blistavost i za samo 139 kn u Beauty Centru Salus iz Zagreba! Rok iskoristivosti kupona je do 01.06.2017.!

Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

Tretmani kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. Usput se povećava i mikrocirkulacija kože i ona postaje dugotrajno prozračna!Rezultati tretmana kisikom vidljivi su već nakon prvog tretmana. Kisik je dragocjen i nezamjeniv za život svake stanice tijela.

Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama:

s kožnim oboljenjima, atopijskimdermatitism, neurodermitisom, psorijazom

           koje su pod terapijom roakutana

           koje imaju rak kože

           koje su pod jakim terapijama lijekova

           kod otvorenih rana i opekotina

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na br.tel: 091 545 1652 ili minimalno 2 dana ranije uz KOD i ID kupona po primitku.