Cilj konferencije je edukacija malih i srednjih poduzetnika o iskoristivosti odnosa s javnošću u svojem poslovanju te odabiru agencije ili stručnjaka za odnose s javnošću s ciljem što bolje komunikacije i prodaje svojih usluga, priča ili proizvoda na tržištu!

Ako ste se ikada zapitali:

kako odnosi s javnošću mogu pridonijeti vašem poslovanju?

kako komunikacijom vaših proizvoda, priča ili usluga ostvariti poslovni rast na tržištu?

kako pronaći dobru agenciju i savjetnika za odnose s javnošću i druge poslovne suradnike

kako zainteresirati medije za malu priču – što novinari očekuju od vas?


4. svibnja 2017. imat ćete priliku vidjeti i naučiti kako to rade PRofesionalci!



PRglas – prvi hrvatski portal posvećen odnosima s javnošću – www.prglas.com – organizira prvu konferenciju o PR-u za male i srednje poduzetnike – PR Pitch www.prglas.com/prpitch u kinu CineStar Zagreb (Branimir centar), u četvrtak, 4. svibnja 2017., od 9 do 17 sati.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Hrvatske udruge za odnose s javnošću - HUOJ-a, Predsjednice Republike Hrvatske, Grada Zagreba, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske zajednice županija, Razvojne agencije Zagreb – TPZ.

Partneri konferencije su CineStar Zagreb, VOX komunikacije i IBS agencija za tržišno komuniciranje.

Prijatelji konferencije su: HUB385, Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment, NOVA TV, Press clipping, Učilište Profokus, SEEbiz, HRT, Privredni vjesnik, Jabuka TV, Brend kultura, Superbrands Hrvatska, Časopis Poduzetnik, ICT Business, Profitiraj, METRO, Netokracija, Lider, Virtualni ženski poduzetnički centar, Media Marketing i dr.

Cilj konferencije je edukacija malih i srednjih poduzetnika o iskoristivosti odnosa s javnošću u poslovanju te odabiru odgovarajuće agencije ili stručnjaka za odnose s javnošću, s ciljem što bolje promocije i prodaje usluga ili proizvoda na tržištu. Predavači su PRofesionalci - ugledni hrvatski stručnjaci iz agencija za odnose s javnošću, agencija za istraživanja tržišta i dr..

Teme konferencije: odnosi s medijima; kako zainteresirati medije za svoju priču?; uloga odnosa s javnošću u promoviranju proizvoda i usluga; kako osmisliti PR plan?; društvene mreže u poslovanju malih i srednjih poduzeća; važnost istraživanja tržišta za male poduzetnike; medijski nastup, komunikacijske vještine te osobni PR za male i srednje poduzetnike; kako odabrati pravu agenciju/savjetnika za odnose s javnošću?; i brojne druge.

Predavači: Krešimir Macan, Manjgura, Ankica Mamić, IMC, Ana Tkalac Verčič, EFZG, Božo Skoko, Millenium promocija, Boris Hajoš, Boje komunikacija, Igor Ćutuk, HRT, Lana Hudeček, Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje, Damir Jugo, Edwards Bernays, Ermina Duraj, voditeljica Kabineta Župana – službe za odnose s javnošću i protokol Primorsko-goranske županije, Kamilo Antolović, K&K, Davor Runje, Drap, Marina Bolanča, Abeceda komunikacije, Miroslv Varga, Escape - nositelj franšize LSPR-a, Igor Štefanac, IKEA, Krešimira Rendulić, Prorsus komunikacije i dr.. 

Konferencija je namijenjena:  vlasnicima, menadžerima i djelatnicima malih i srednjih poduzeća, obrtnicima, agencijama i stručnjacima za odnose s javnošću te drugima zainteresiranima.