[OPATIJA] Uskrs na Kvarneru!!! 3 noćenja uz buffet doručak i večeru u Hotelu Opatija u prelijepoj Opatiji, za 2 osobe i samo 1499kn! Kupon od 14.04.17. do 17.04.17.!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u biseru mediterana prelijepoj Opatiji uz sobe sa pogledom na morsku stranu (prema raspoloživosti), te buffet polupansion, i piću dobrodošlice...Djeca do 6 godina GRATIS boravak! Kuponi se mogu spajati!

Hotel Opatija smješten je u srcu primorskog grada istog imena. Nalazi se u prekrasnom njegovanom parku nadomak gradskog kupališta i poznatog opatijskog šetališta. Opatija, često zvana Biser Jadrana, jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj i ima najdužu turističku tradiciju na Jadranu. 

Hotel ima više od 200 soba (od kojih su 93 klimatizirane), a sve raspolažu telefonom, satelitskom televizijom, međunarodnim utičnicama od 220 V te kupaonicom i WC-om. Također u hotelu se nalazi i najveći bazen s grijanom morskom vodom u Opatiji!

Hotelski prostrani restoran „Vienna” može primiti i do 400 ljudi, a nudi pomno odabrane specijalitete domaće i internacionalne kuhinje. S jedinstvene terase hotela, jedne od najvećih i najljepših u Opatiji, posjetitelji će moći uživati u prekrasnom pogledu na more uz osvježavajuće piće i ukusne slastice.

Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po kupnji kupona isključivo na mail reservation3@hotel-opatija.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.