Prelijepi Stari Grad na Hvaru!!! 3 ili 8 dana u Hotelu Lavanda*** uz ALL INCLUSIVE LIGHT uslugu u dvokrevetnoj sobi sa klimom i balkonom na morsku stranu za dvoje već od 789kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmor uz ALL INCLUSIVE LIGHT USLUGU sa punim pansionom, pićima po izboru, bazeni, fitness, koncert klape i glazba uživo, sportski sadržaji, besplatni transferi... Dijete u 1/2+1 sobi do 14god. sa 2 odraslih GRATIS! Kupon vrijedi isključivo od 24.04.17. do 27.05.17.

Hotel Lavanda se nalazi 800 metara od centra staroga Grada, i u neposrednoj blizini mora i borove šume, pruža savršenu atmosferu za idealan odmor. Na terasi hotela Lavanda se nalazi terasa sa dva bazena, igralište za odbojku na pijesku te igraonica za djecu, stolni tenis, mini golf.

Sobe hotela Lavande su klimatizirane s balkonom prema morskoj strani, s sat tv-om, tuš/wc. U depadansama Lavande sobe su također okrenute prema moru, sadržavaju tuš/wc, sat tv i balkon. 

Hotel Lavanda sadrži jednu centralnu zgradu i 2 depadanse. Sistem rada hotela je na bazi all inclusive light usluge, s vrlo kvalitetnom hranom, baziranom na dalmatinskim specijalitetima . Blizina mora i plaže omogućava uživanje u ljetnim radostima sunca i mora, te blizina sportskih terena pruža svim aktivnim sportašima priliku za vježbu i igru.

Povijesno srce otoka Hvara, antički Faros, izgrađen na mijestu gdje je duboki morski zaljev prelazi u plodno otočko polje, arkadijsku dolinu još od antičkih vremena zasađenu vinogradima i maslinicima.

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom ODMAH po primitku kupona isključivo telefonom na 021 765 866 ili e-mailom helios-faros@st.t-com.hr