[ŠIBENIK] Crno Jaje i kozmetički salon"BELLEZZA" otkrivaju Vam recept za "Tajnu vitkosti"! Paket mršavljenja od čak 8 tretmana u 2 dolazaka i za samo 299 kn! Kupon vrijedi do 01.06.'17.!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 146,00 €
Ušteda 72%
Cijena 39,68 €

Cijena uključuje: 2 x vakum trbuha ili nogu, 2 x blato za tijelo, 2 x termo deka + 2 x anticelulitna masaža!

Aktivni sastojci u blatu za celulit i mršavljenje:

Guarana - za učvršćivanje i toniranje kože, 

bršljan i zelena kava - imaju lipolitički učinak, 

ružičasti papar - stimulira i okrjepljuje tkivo, 

rabarbara - zateže kožu, 

zeleni čaj - jaki antioksidans, 

divlji kesten - djeluje na razbijanje celulita, 

čili paprika, ekstrakt arnike, karite maslac, sezamovo ulje - ubrzava apsorpciju aktivnih sastojaka + fluid za tijelo na bazi gurane i zelene kave.

Termo deka

Poznat i pod imenom 'špek tretman', ubrzava metabolizam, topi preostali celulit i masnoće, pomaže finom oblikovanju tijela i izlučuje nakupljene toksine. Funkcionira na način da se na kritične dijelove tijela nanese poseban preparat, nakon čega se tijelo omota specijalnom folijom koja se zagrijava. Zagrijavanje osigurava topljenje viška i fino oblikovanje.

Vakumska masaža

Odlično djeluje na poboljšanje prokrvljenosti dijelova tijela koji se masiraju i na taj način pospješuje sve procese koji su potrebni za oblikovanje tijela. Slabi protok  krvi i limfe uzrok su nastanka celulita. Tretmani vakumom bitni su dio svakog anticelulitnog tretmana.

Osim u sklopu anticelulitnih tretnama, vakum se koristi i kao masaža mišića. Prokrvljuje mišiće i  opušta ih.  U kombinaciji sa ručnom masažom ili kao zasebni tretman, zasigurno će donijeti do ublažavanja bolova mišića, kao  i cjelokupnog osjećaja ugode.

ODMAH po primitku kupona obavezna najava 2 dana ranije na br.tel: 091 585 1890, uz KOD i ID kupona