Posjetite Škocjansku jamu i Koper - Piran! Jednodnevni izlet uz pratitelja putovanja i autobusom iz Zagreba 06.05.2017. uz agenciju Adrijana putovanja za samo 185kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Škocjanske jame su smještene u tajanstvenom slovenskom Krasu, a zbog jedinstvene prirodne i kulturne vrijednosti uvrštene su na UNESCOV popis svjetske baštine!

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 502 – 505) u 6:30 sati. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju, uz kraću pauzu, do mjesta MATAVUN, na čijem su području smještene  ŠKOCJANSKE JAME. Rijeka imenom REKA, a koja izvire u Hrvatskoj, na južnoj strani Snežnika svojim je tokom dugim 55 km, od toga 34 km ispod zemlje, stvorila sustav krških špilja, koje su jedan od najvećih prirodnih fenomena i najvećih kanjona u svijetu. 

Bio je to nastanak Škocjanskih jama, jedinstvenih u svijetu upravo zbog golemog kanjona Reke, dugog 3,5 km. Po dolasku slijedi razgled uz stručno vodstvo.

Tura kroz podzemni kanjon traje oko dva sata, dužina staze je 3km, a u jami ima cca. 500 stepenica.

Nastavak vožnje do slovenskog primorja. Na 47km dugoj slovenskoj obali smješteni su srednjovjekovni gradovi, luksuzni hoteli, kockarnice, vrhunske marine, lječilišta... Prošetat ćemo gradovima KOPER i PIRAN. 

Koper ili Capodistria bio je naseljen još u vrijeme Grčke i Rima, a najzanimljiviji je stari grad iz venecijanskog doba. Piran je najromantičniji grad slovenske obale, koji se nalazi poluotoku. Šetnja do središnjeg trga cca. 800m. Slobodno vrijeme. 


Napomena: Preporučamo udobnu obuću i toplu odjeću (temperatura u jami je cca 12 stupnjeva Celzijusa)

ODMAH nakon kupnje kupona potrebno je rezervirati termin na br.tel.: 01 4872 241 ili mail info@adrijanaputovanja.hr, uz KOD i ID kupona.