TURNIR U BELI i posjet NP Brijuni! Prijevoz autobusom, 2 polupansiona u hotelu Duga Uvala, turnir u beli i posjet NP Brijuni u organizaciji turističke agencije Adrijana putovanja za samo 840kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite tri zabavna dana sa Adrijana putovanja! Zaigrajte belu, smjestite se u hotelu u Dugoj Uvali, uživajte u morskom zraku i suncu te posjetite NP Brijuni! Kupon se koristi isključivo u terminu od 29.04.2017. do 01.05.2017.

PROGRAM PUTA

1. DAN
Polazak s Autobusnog kolodvora Zagreb u 7:00 sati (peron 502 – 506). Vožnja turističkim autobusom kroz Gorski Kotar, uz Rijeku, kroz tunel UČKU, do FAŽANE. Slobodno vrijeme. 


Polazak broda na NP BRIJUNI u 13:30 sati. Razgled uz stručno vodstvo do 17:30 sati. 
NP Brijuni proglašeni su nacionalnim parkom 1983. godine. Obuhvaćaju Veli Brijun, Mali Brijun i Vangu, više manjih otočića te grebene Kabulu, Črniku, i Stine. Obilazak Velog brijuna u pratnji lokalnog vodiča (vlakićem i pješice). Brijuni danas bivaju predstavljeni kao dijelići Raja zaštićeni morskim valovima, a koje su tako razbacali sami anđeli.
Povratak u Fažanu. Nastavak vožnje do DUGE UVALE. Smještaj u hotelu Duga Uvala***, večera. Za odrasle turnir u beli, za djecu organizirana zabava.


2. DAN
Doručak. Organizirani odlazak na RT KAMENJAK te uživanje u slikovitim uvalama i kristalno čistom moru, koji odaju dojam mirnoće i ispunjavaju mirom svakog posjetitelja. Povratak u naselje. Predlažemo kupanje u hotelskom bazenu, a bit će organizirana i zabava za djecu te, za odrasle, nastavak turnira u beli. Večera, zabava uz glazbu te proglašenje pobjednika turnira, uz prigodne nagrade. 

3. DAN
Doručak. Slobodno do polaska autobusa u 13:00 sati. 

VRIJEDNOST VIŠE: Za odrasle turnir u beli, za djecu organizirana zabava, sve pod okriljem čarobne Istre, u mirnoj atmosferi vrhunca proljeća.