PROLJETNA ROMANSA U ZAGREBU U NAJROMANTIČNIJEM HOTELU PHOENIX****! 1 ili 2 noćenja s polupansionom u Deluxe sobi uz WELLNESS & SPA i 30% popusta na Energetsku masažu već od 680 kn za dvoje!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite tri ili dva uzbudljiva dana u posebno uređenim sobama daleko od gradske buke, a tako blizu centra Grada. Uživajte u prekrasnom ručku ili večeri u restoranu Maestro. Na kraju dana provedite strastvene trenutke u intimnoj atmosferi luksuznog Wellness & SPA centra, a jutro nakon vruće noći uživajte u slasnom bogatom doručku i opustite se uz jutarnju kavu i svježe voćne sokove u romantičnom ozračju terase...

I ove godine Zagreb svoje mnogobrojne posjetitelje oduševljava bogatom i zanimljivom ponudom događanja. Upoznajte Zagreb Grad milijun srca i provedite ga u najromantičnijem hotelu Phoenix!

Ovisno koji dan dođete u hotel oduševiti će vas Maestro Party. Više o Maestro Party-ima na www.hotelphoenix.hr

Riječ je o prvom romantičnom hotelu s 4**** u Zagrebu koji je primio prestižnu nagradu svjetskog turističkog magazina Luxury Travel Guide za najromantičniji hotel u Hrvatskoj.

Phoenix je potpuno novi koncept hotela koji je namijenjen romantičnim parovima,  poslovnim gostima koji uz smještaj traže odmor i uživanje od svakodnevnog stresa.

Lifestyle Concierge Manager na raspolaganju

GRATIS parkirno mjesto na hotelskom parkingu

           Check in – od 14:00h; Check out – do 12:00h

HOTEL PHOENIX DOBITNIK PRESTIŽNE NAGRADE : NAJROMANTIČNIJI HOTEL U HRVATSKOJ!!!