Luksuzni odmor i wellness predah! 2 noćenja s doručkom preko tjedna ili vikenda u Apartmanima Lapaž uz neograničeno kupanje u Toplicama Sv. Martin... za 2 osobe već od 699 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani Lapaž**** nalaze se na prekrasnoj lokaciji, tik do Toplica Sveti Martin na Muri. 1 dijete do 6 godina BORAVI GRATIS! Spojite 3 kupona i sedmo noćenje je GRATIS!!!

Provedite 3 idilična dana u jednoj od najatraktivnijih turističkih destinacija sjeverne Hrvatske - Toplicama Sveti Martin! Uživajte sa dragom osobom u tri dana vrhunskog odmora  u međimurskoj Zelenoj oazi mira koja nudi mnoštvo raznolikih sadržaja i autohtonih gastronomskih užitaka.

   

 Apartmani Lapaž**** nalaze se na prekrasnoj lokaciji, tik do Toplica Sveti Martin na Muri, na pitomoj uzvisini. Ovdje je sve podređeno vašem užitku, od luksuznih apartmana do ljubaznih domaćina. Svaki apartman ima terasu, odnosno balkon i jedno parkirno mjesto. Apartmani su vrhunski opremljeni, tako da svaki posjeduje svoju hidromasažnu kadu ili tuš kabinu s termalnom vodom, te vodeno-zračnom masažom.