[RIJEKA] Xtravaganza program oblikovanja tijela u trajanju 3 mjeseca za samo 799 kuna! Cjelovit koncept za mršavljenje uz zdravstvenog savjetnika i group coaching!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Xtravaganza je jedinstven i cjelovit koncept za mršavljenje. Kako biste postigli svoju idealnu težinu, ali je i zadržali, potrebno je promijeniti način života – na način da Vam se ta promjena sviđa! Dobit ćete svog osobnog zdravstvenog savjetnika koji će Vas voditi i usmjeravati na Vašem putu. Na motivirajućim grupnim sastancima dobit ćete coaching unutar naše 4 zvijezde vodilje: Mentalni trening, Mentalna hrana, Dobra energija i Radost kretanja.


Program oblikovanja tijela traje 3 mjeseca i uključuje: 
1. Mjerenje s tanita vagom i konzultacije sa stručnjakom:
Tanita analizator, koji deluje na principu BIA tehnologije (bioelektrična impendancijska analiza) upotrebljava se u brojnim klinikama i bolnicama po svijetu. Omogućuje bezbolnu, brzu, preciznu i pouzdanu analizu sastava tkiva.


U nekoliko minuta pojedinac saznaje: 
postotak masnoga tkiva u tijelu
količinu masnog tkiva oko vitalnih organa (ključnog indikatora dijabetesa tipa 2 ili srčane bolesti)
postotak vode u tijelu (pijete li je dovoljno?)
količinu mišića,
količinu masti,
metaboličku starost (biološka starost tijela)
tjelesnu težinu,
BMI (body mass index) =indeks tjelesne mase
Bazalni metabolizam
Koliki unos kalorija dnevno vam je potreban da biste zadržali ili smanjili težinu
Utjecaj promjene prehrane na organizam (nakon ponovnog mjerenja)
U razgovoru sa stručnjakom saznat ćete i kako se nadalje ponašati kako bi učinkovito otklonili potencijalnu neravnotežu u sastavu tjelesnog tkiva i tako si zagarantirati vitalnost i dobar osjećaj i u visokoj starosti;
2. Priručnik s detaljnim uputama za prehranu i provedbu programa te pisane materijale za predavanja; 
3. Programi za mentalni trening: 
4. Individualne i grupne sastanke - dolasci jednom tjedno 
5. Predavanja / Coaching o temeljima zdrave prehrane i tehnikama trajne promjene vaših navika u cilju trajnog održavanja postignutih rezultata; 
6. Support 24/7 putem telefona i mail-a; 
7. Individualni treninzi s osobnim trenerom - ukupno 24 treninga u dinamici 2xtjedno individualnih treninga, za korekciju, oblikovanje i mršavljenje. 
Za Vas smo osmislili uspješan i sveobuhvatan program vježbanja s kojim ćete izgubiti neželjene kilograme i oblikovati tijelo na željeni način. 
Korektivna gimnastika kralježnice je namjenjena svima s problemom lošeg držanja,bolova i deformiteta kralježnice. Vježbe su slabijeg intenziteta i mogu se kombinirati s vježbama oblikovanja, ukoliko je potrebno.


Individualni treninzi bez dileme, predstavljaju najefikasniji vid vježbanja. Trener je u potpunosti posvećen i fokusiran na vježbača, usmjerava ga, korigira, vodi kroz trening i pruža asistenciju i podršku u svakom trenutku. Ovisno od željenih ciljeva, potreba, zdravstvenog stanja i trenutnog nivoa utreniranosti klijenata izrađuje se i provodi adekvatan program. Osnovni benefiti individualnog pristupa su konstantan nadzor, povećana efikasnost treninga (brže postizanje rezultata), učenje pravilnog izvođenja pokreta, komfor, lagodnost i apsolutni ugođaj. Individualni trening je svakako drugačiji i kompleksniji pristup koji će zajedničkim angažmanom omogućiti postizanje željenog cilja.

Program oblikovanja tijela se provodi u sklopu Xtravaganza centra u Rijeci, u sklopu hostela Lavanda, Petra Jurčića 14, po licenci švedske franšize Xtravaganza, i uz stručno vodstvo licenciranih edukatora programa i  stručnog osoblja Xtravaganza centra u Rijeci, Ivane Šikić i Slađane Marjanović!