Odmor u Šibeniku!!! Uživajte 4 ili 5 dana uz 3 ili 4 noćenja u kući za odmor "Moj san" u Bilicama u Šibeniku za do čak 6 osoba po super cijeni! Kupon za ponudu vrijedi do 24.06.17.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Omogućite si odmor iz snova u kući za odmor "Moj san" u mirnom pitoresknom mjestu Bilice, 3km od grada Šibenika i uživajte 4 ili 5 dana! Povedite i svoju ekipu i guštajte po super povoljnoj cijeni! Kuponi se mogu spajati!

Kuća za odmor MOJ SAN, smještena je u Bilicama, 3 km od Šibenika. Moderno opremljena, idealna je za do 6 gostiju. Ima vlastiti parking, wifi, grill...


 

Šibenik se kao destinacija ističe svojim jedinstvenim položajem u slikovitom i prostranom zaljevu na ušću rijeke Krke. Prvi put se spominje 1066. godine u ispravi najznačajnijeg hrvatskog vladara - kralja Petra Krešimira IV.

Luka, koju s otvorenim morem povezuje Kanal sv. Ante, stoljećima je pokretač razvoja pomorstva, trgovine i svekolikoga gospodarskog uzleta grada. Na ulazu u kanal smještena je najznačajnija renesansna tvrđava na istočnoj obali Jadrana – tvrđava sv. Nikole. Ona je zajedno tvrđavama sv. Mihovila, sv. Ivana i Šubićevac koje okružuju grad, simbol stoljetne nepokorenosti Šibenika.

Šibenska katedrala sv. Jakova, građena više od stotinu godina, svjedočanstvo je upornosti, odricanja i pobožnosti generacija Šibenčana. 

370 godina nakon što su je hrabri Šibenčani podigli u samo dva mjeseca da bi zaštitili svoje postojanje, Tvrđava Barone, u suvremenom ruhu, 29. siječnja 2016. otvorila je svoja vrata uz spektakularan light show!