[NOVI VINODOLSKI] Uživajte u suncu i moru! 3 dana/2 noćenja s doručkom i pićem dobrodošlice za 2 osobe u Hotelu Tamaris **** za samo 879 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz obalu razigranu prirodnim šljunkovitim plažama, na mjestu gdje se biserno čisto more spaja sa zelenim perivojem stoljetnih borova izdiže se impresivno jedro novog, obiteljskog hotela Tamaris sa četiri zvjezdice!

Hotel Tamaris****

Hotel je smješten na izuzetno atraktivnoj lokaciji, u samom parku, tik uz gradsku plažu (50m) ,200-tinjak m od najužeg centra grada i gradske luke. Raspolaže sa 13 luksuzno uređenih dvokrevetnih soba i dva apartmana, modernom garažom, a za poslovne ljude tu je i potpuno opremljena sala za sastanke (cca 20 ljudi).

Sve smještajne jedinice opremljene su:

sustavom inteligentnih soba koji nudi sigurnost, jednostavnost i luksuz,

klima uređajem

satelitskom TV

telefonom

priključkom za Internet,

mini barom i sefom

kupaonicom s tuš kabinom

sušilom za kosu

balkonom

Parkirno mjesto uključeno u cijenu.

Novi Vinodolski

U centralnom dijelu Sjevernog Hrvatskog Primorja, na rivijeri Novi Vinodolski, iz stare frankopanske utvrde zvane Novigrad razvio se i proŠirio uz morsku obalu turistički grad Novi Vinodolski. Zahvaljujući zimzelenoj vegetaciji, blagim uvjetima mediteranskog podneblja, čistom moru, te specifičnoj panorami Novi Vinodolski prepoznatljiv je u prošlosti, sadašnjosti, a zasigurno i turističkoj budućnosti.