TRAVANJ U MAKARSKOJ - Romana Beach Resort 4*! Uživajte u proljetnom suncu pokraj mora uz 2 polupansiona i korištenje grijanog vanjskog bazena + piće + kolač i kava... sve za dvoje po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje: noćenje u apartmanima sa balkonom/terasom i uslugom na bazi polupansiona + piće dobrodošlice + košara s voćem u sobi + kolač i kava + neograničeno korištenje teretane + neograničeno korištenje vanjskog grijanog bazena sa whirlpool-om + besplatan parking! Kupon vrijedi do 28.04.17.

Romana Beach Resort 4* se nalazi u srednjoj Dalmaciji popularnom turističkom gradu Makarskoj. Grad je smješten između netaknute planine Biokovo i kristalno čistog Jadranskog mora.

Očaravajuće je mjesto koje pruža sve vrste zabave za djecu i odrasle. Osim u lijepim plažama, posjetitelji mogu uživati ​​u mediteranskom okruženju i ostalim prirodnim ljepotama.

Grad Makarska je poznata turistička destinacija s mediteranskom klimom, vrućim i suhim ljetima te toplim i vlažnim zimama. Dobro je poznat po 2 km šljunčane plaže i slikovitim šetalištem kroz cijelo njegovo središte.