[SPLIT] 2 noćenja s buffet doručkom te ručkom ili večerom u 3 slijeda uz smještaj u Superior sobi s pogledom na more u Hotelu Fanat 4*, wellness i SPA, sve za 2 osobe za povoljnih 1499 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršeni proljetni praznici za dvoje u prekrasnom splitskom hotelu u neposrednoj blizini šljunčane plaže Žnjan! Uživajte u vrhunskom smještaju, savršenoj gastronomskoj ponudi i atraktivnom wellnessu!

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: besplatan parking, besplatan WIFI internet. 

Pogodnosti Hotela:

Sve sobe i prostori u hotelu su klimatizirani, Blizina plaže, Balkon s pogledom na more, Luksuzna kupaonska kozmetika, Sušilo za kosu, Ogrtači i papuče (na zahtjev), Sef, Mini bar, LCD TV, Direktna telefonska linija, Radni stol, Sobni servis uz nadoplatu, Besplatan žični i bežični internet, Besplatan parking, Doručak uključen u cijenu, Besplatno korištenje bazena, saune i fitnessa.

Wellness centar

Moderno opremljen i uređen. Unutarnji bazen, sauna, fitness, masaža. Još prije tisuću godina kraljevi i kraljice uživali su opuštajući svoje tijelo, um i duh. Njihovi rituali su prošli kroz niz generacija i ove svete tradicije vrlo su inspirativne svim našim posebnim tretmanima. 

Stvorili smo oazu mira, gdje će svaki osjećaj oživjeti i gdje su stare i nove vještine obnove duha i tijela prakticirane od strane iskusnih profesionalaca. SPA nudi opuštajući ambijent, luksuznu udobnost, dragocjene proizvode te jedinstvene tretmane.