Uživajte u čarobnom odmoru uz miris mora i borova! 2 ili 3 noćenja u mobilnim kućicama kampa Njivice na otoku Krku za max. 4 osobe + GRATIS pizza u pizzeriji Bukaleta po super povoljnoj cijeni!!!

32 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kamp je svakako poželjna destinacija za aktivan odmor na otoku Krku! Kupon vrijedi za maksimalno 4 osobe! Bijeg od svakodnevnice gostima nude mobilne kućice na izuzetno atraktivnim lokacijama! Prekrasne drvene terase potpuno su prilagođene savršenom odmoru.

Bijeg od svakodnevnice gostima nude opremljene i udobne mobilne kućice na izuzetno atraktivnim lokacijama, uz samo more! Prekrasne drvene terase potpuno su prilagođene savršenom odmoru!

Mobilne kućice su najmoderniji oblik smještaja u kampovima! Udobnost i opremljenost mobilne kućice vam pruža sve prednosti koje imaju apartmani visoke kategorije. Mobilne kućice u kampu Njivice su površine od 32m², a na raspolaganju vam stoje 2 spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom, te kupaonica.

GOLD - mobilne kućice 32m² od drugog reda nadalje.

Posebnost naših kućica su i terase! Svaka terasa opremljenaje vrtnom garniturom na natkrivenom dijelu i ležaljkama na sunčališnom dijelu terase pružajući Vam tako udoban pogled na Kvarnerski zaljev.

Svaka mobilna kućica u kampu Njivice je opremljena klimatizacijskim uređajem, SAT-TV-om, potpuno opremljenom kuhinjom, a u cijenu najma je uključena posteljina, ručnici te početno/završno čišćenje, a područje cijelog kampa prekriveno je besplatnom WI-FI mrežom.