[OTOK UGLJAN] Odmor u prelijepoj Kukljici! 3 ili 6 dana najma apartmana za 2 odrasle osobe + 2 djece (room only) u turističkom naselju Zelena Punta po super cijeni već od 755 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kukljica je jedno od poznatijih ribarskih i turističkih mjesta smješteno na krajnjem jugoistoku otoka Ugljana! Prije nego što stisnete kupi odaberite 2 ili 5 noćenja i jedan od dva ponuđena termina: 20.05.-27.05.'17 ili 27.- 15.06.'17.!

Holiday Park Zelena Punta nudi apartmanski smještaj u jedinstvenom resortu na otoku Kukljica, 9 km udaljen od grada Zadra. Holiday Park Zelena Punta ima besplatan WI-FI. 

Dječje igralište, tenis tereni i tereni za odbojku na pijesku, kao i izvanredne šetnice i staze za bicikliranje samo su dio ponude ovog unikatnog otoka. Gosti u sklopu naselja mogu koristiti usluge restorana, te uživati u ukusno pripremljenim obrocima na predivnoj terasi s pogledom na more. 

Područje oko otoka je popularna zona za ronjenje i ribolov. Biograd na Moru je udaljen 19 km od Holiday Park Zelena Punta, a grad Pag je udaljen 48 km. Najbliža zračna luka je Zračna luka Zadar, 10 km od Holiday Park Zelena Punta.