Luksuz kraj mora u Trogiru! Restoran Villa Mediterana poziva Vas na najukusnije mesne plate po izboru za 2 ili 4 osobe već od 129kn! Kupon vrijedi do 31.05.'17.!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Donosimo Vam neodoljivu ponudu za svačije nepce! Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije: 2 x piletina u umaku od sira sa njokima, 2 x salata mješana za dvoje ili 4 x piletina u umaku od sira sa njokima, 4 x salata mješana ili plata mješanog mesa + 4 x salata mješana za 4 osobe!

" VILLA MEDITERANA" nalazi se u mjestu Seget Vranjica  u neposrednoj blizini Trogira te samo 10 m od mora u izrazito mirnom i opuštajućem ambijentu.

U sklopu objekta nalazi se i a la carte restaurant s otvorenom terasom uz more odakle se pruža prekrasan pogled na more, otoke i nezaboravne zalaske sunca.

Kuhinja našeg restauranta bazirana je na ribljim, mesnim i tradicionalnim dalmatinskim  specijalitetima pripremanim na drvenom roštilju u savršenoj kombinaciji s povrćem iz našeg  eko uzgoja , domaćim maslinovim uljem i kapljicom najboljih hrvatskih vinara.

 Kao posebnu prednost ističemo i odličnu prometnu povezanost kao i blizinu s:

- UNESCO-vim gradom Trogirom (5 km)

- Zračnom lukom Split (8km)

- Splitom (25km),Šibenikom (55km), NP Krka (70km),Zadrom (115km), Rijekom (360km), i Dubrovnikom (260km)

- Od  autoceste A1 - čvor Prgomet -l "VILLA MEDITERANA" udaljena je 15km.